Advies

U mag rekenen op onze onafhankelijkheid

We zijn uw adviserende partner, we denken mee binnen uw mogelijkheden.

Uw adviserende partner

 

Als kmo is het niet zo eenvoudig om alle belangrijke evoluties van IT te volgen. Daarbij wil u ook budgettair haalbare keuzes kunnen maken.
Daarom geven we u graag ons advies.

 

Vanuit onze expertise met kmo’s zoeken we alleen naar relevante verbeteringen van uw IT. We volgen alle nieuwigheden goed op,
zo kunnen we voor u selecteren wat van belang is. U kan steeds rekenen op onze onafhankelijkheid met voorstellen afgestemd op uw mogelijkheden.

Dienstverlening

Audit

U kan ons inschakelen voor een onafhankelijke audit van uw IT. Daarin bekijken we zaken zoals stabiliteit, beveiliging, prestaties en uw blootstelling aan allerlei risico’s. Nadien ontvangt u een rapport met aanbevelingen.

Smart Advisor

Ook bij onze vaste klanten voorzien we regelmatig overleg om te adviseren over de IT-systemen. Zo kan u investeringen beter voorbereiden en alternatieven overwegen. Wanneer alles prima draait, is het ook goed om dat expliciet te weten.

Opleidingen

We geven opleidingen voor groepen en persoonlijke trainingen aan uw gebruikers. Zo kan iedereen sneller werken met alle mogelijkheden die u voorziet. Gerichte opleiding verhoogt het rendement van uw investeringen in moderne IT.

 

Laat ons u adviseren

 

Op zoek naar onafhankelijk advies over uw huidig IT-systeem? Wenst u een IT-partner die u op regelmatige basis advies verleent over verbeteringen? Wilt u een partner die uw medewerkers trainingen geeft om hen niet eindeloos bij te staan via een servicedesk?

 

Neem dan snel contact met ons op.

Contacteer ons nu
 

Laten we kennismaken

Wilt u geen zorgen meer over uw IT? Bent u op zoek naar een IT-partner die u ook advies verleent?

Neem snel contact met ons, via het contactformulier of bel
03 369 87 01. We reageren meteen.

Contacteer ons